Her er forsiden på den kommende Ascendance of a Bookworm del 5, bind 12 (bind 33) light novel bog.

Ascendance of a Bookworm forside på sidste bog

Dette er det sidste bind i serien.

Beskrivelse

Da hun vågnede, var hun pludselig i en parallel verden…
Den bogelskende universitetsstuderende Motosu Urano har endelig gjort det! Hun er endelig blevet optaget til sit drømmejob som bibliotekar, hvor hun fuldt ud kan udleve sin kærlighed til trykt papir – eller i hvert fald havde hun kunnet det, hvis ikke en tragisk ulykke havde frarøvet hende livet kort efter denne gode nyhed…

Da hun kommer til bevidsthed, befinder hun sig i kroppen af ​​Myne, datter af en fattig soldat. De bor sammen i byen Ehrenfest, hvor magisk begavede adelsmænd udnytter det barske kastesystem til at adskille sig fra almindelige borgere. Men Myne er ligeglad: For for at være lykkelig behøver hun kun sine bøger. Det er dog kun en lille brøkdel af befolkningen i denne parallelle verden, der overhovedet kan læse og har ingen trykmidler, hvorfor alle værdifulde tryk er i hænderne på de adelige – langt uden for en fattig soldatdatters rækkevidde.

Men Mynes ønske om at forkæle sin kærlighed driver hende snart til en beslutning: “Hvis der ikke er bøger, laver jeg bare nogle selv!” Myne mangler måske energi og rigdom, men hun har en gigantisk pulje af viden takket være alle de bøger, hun slugte i sit tidligere liv. Vil hun være i stand til at gøre sin kærlighed til at læse til virkelighed igen?

Kilde

Isekai Corner

Kategoriseret i: