Et websted er åbnet for at annoncere tv-anime-adaptionen af Kogitsune Kanekirus Re:Monster light-novel serie. Hjemmesiden postede animeens teaser reklamevideo og illustration. Hjemmesiden annoncerede også, at Takuya Satō vil lægge stemme til hovedpersonen Gob-Rou. Studio Deen producerer animeen.

Beskrivelse

Tomokui Kanata har lidt en tidlig død, men hans eventyr er langt fra slut. Han genfødes ind i en fantastisk verden af sværd og magi – som en ydmyg goblin! Uden tilfredshed med at lade dette stoppe ham, bruger den nu omdøbte “Rou” sine nye fysiske evner og sine gamle minder til at pløje videre i en verden, hvor indtagelse af andre skabninger giver ham mulighed for at erhverve deres styrker og kræfter.

Illustration

Re:Monster isekai light novels laves til anime
© 金斬児狐・アルファポリス/リ・モンスター製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: