Crunchyroll afslørede i forgårs, at de vil streame That Time I Got Reincarnated as a Slime: Coleus’ Dream (Tensei Shitara Slime Datta Ken: Coleus no Yume) animeen baseret på Fuse og Mitz Vahs That Time I Got Reincarnated as a Slime (Tensei Shitara Slime Datta Ken) light novel serie den 31. oktober kl. 11:00 EDT.

Serien vil streame i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa (altså os), Afrika, Oceanien, Mellemøsten og Commonwealth of Independent States (CIS). Virksomheden streamede en engelsk-undertekstet trailer:

Alle tre afsnit får premiere i Japan den 1. november.

Coleus no Yume var en teksthistorie inkluderet i et ekstra bonushæfte med Blu-ray Disc-udgivelsen af den anden That Time I Got Reincarnated as a Slime sæson. Det blev en stor historieinspiration for Scarlet Bond filmen. Den “episke spektakelhistorie” foregår mellem de to første tv-sæsoner, hvor Rimuru står over for intriger, der hvirvler rundt i Coleus Kingdom.

Beskrivelse

Rimuru har reddet de børn, han underviste i Kongeriget Engrassia, og hans tid som lærer er næsten forbi. Derefter beder Yuuki, Stormester for Den Frie Union, ham om at komme til bunds i kapløbet om tronen i Kongeriget Coleus, som ligger mellem Engrassia og Lubelius’ Hellige Rige. Så Rimuru infiltrerer Coleus under navnet “Satoru”, og han finder en nation, der er prisgivet ikke kun en kamp om arv, men et net af planer vævet af dæmoner og vampyrer!

Folkene bag

Atsushi Nakayama vender tilbage som instruktør for animeen hos 8-Bit. Toshizo Nemoto (Macross Delta, Super Cub) er ansvarlig for seriens sammensætning. Ryōma Ebata designer igen karaktererne, og Takahiro Kishida er igen ansvarlig for monsterdesign. Hitoshi Fujima (Elements Garden) vender tilbage fra filmen That Time I Got Reincarnated as a Slime: Scarlet Bond for at komponere musikken.

Stemme

Takuma Terashima, der lægger stemme til Satoru og tidligere har udført temasange til serien, vil står for åbningen. Miho Okasaki, stemmen til Rimuru, vil fremføre animeens afsluttende temasang.

Tidligere trailer

Kilde

Kategoriseret i: