Den officielle hjemmeside for tv-anime-adaptionen af Kiraku Kishimas Shinmai Ossan Bōkensha, Saikyō Party ni Shinu Hodo Kitaerarete Muteki ni Naru (The Rookie Middle-Aged Adventurer Was Trained to Death by the Most Powerful Party to Become Invincible) romanserie har afsløret en teaser-video, illustration, rollebesætning, personale og premiere i 2024.

Beskrivelse

“Shōnen-historien rettet mod midaldrende læsere” følger Rick Gladiator, en laug-assistent, der stræber efter at blive en eventyrer. Sund fornuft siger, at det er bedst at starte en eventyrers vej i en ung alder, da det kræver træning at få magiske kræfter. Rick starter dog, efter at han fyldte 30. Takket være arbejdet med Orichalcum Fist, en legendarisk gruppe af de mest magtfulde eventyrere i landet, levede han allerede et ufatteligt liv med toprangerede kampevner. Med færdigheder finpudset af bogstavelige “Monster-klasse” mestre fra drager til vampyrer, tager Rick imod den ene eliteeventyrer efter den anden.

Roller

Folkene bag

Shin Katagai (Re:Stage! Dream Days) instruerer animationen hos Yumeta Company. Kasumi Tsuchida (Lapis Re:LiGHTs) håndterer seriesammensætningen. Mari Eguchi designer karaktererne. Tomotaka Ohsumi (Handyman Saitō in another world) komponerer musikken. Toshiki Kameyama (My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!) er lydinstruktør.

Illustration

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,