Der er kommet en ny illustration til den kommende anden sæson af Bottom-tier Character Tomozaki, der har undertitlen “2nd STAGE“, på den officielle hjemmeside for anime adaptionen af ​​romanserien af samme navn, “Bottom-tier Character Tomozaki“.

Oplysninger om de to temasange er også kendt. DIALOGUE+, en idolgruppe bestående af stemmeskuespillerinder, udføre både åbningen “Easy? Hard? Shikashite Susume!” samt slutningen “Dareka Janai Kara”. Du var også ansvarlig for de to temasange til den første sæson.

Bottom-tier Character Tomozaki 2nd STAGE anden sæson info
©屋久ユウキ・小学館/「弱キャラ友崎くん2」製作委員会

Anden sæson af anime får sin japanske tv-premiere til januar 2024 og vil bestå af i alt 13 afsnit. De samme stemmer og det samme produktionshold vil være involveret i projektet, som det var tilfældet med sæson 1.

Den første sæson af serien blev instrueret af Shinsuke Yanagi hos Project No.9 studiet. Fumihiko Shimo var ansvarlig for seriens sammensætning, mens Akane Yano bidrog med karakterdesignerne. Hiromi Mizutani komponerede musikken. Den første sæson og den todelte OVA-serie er tilgængelige på Crunchyroll.

Beskrivelse

Ekspert gamer Tomozaki Fumiya passer ikke lige ind, men han ville ønske, at han gjorde. Uden nedskrevne regler for succes og gameplay, der ikke virker til hans fordel, virker den virkelige verden umulig for en som ham.

Men som enhver noob, har han virkelig brug for nogle strategier og en erfaren spiller som Aoi Hinami til at hjælpe ham. Forhåbentlig vil Tomozaki med hendes vejledning få den erfaring, han har brug for.

Kilder

LiveChart.me

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,