Personalet bag den tidligere annoncerede tv-anime-serien baseret på Rasuko Ōkumas Hoshikuzu Telepath (Stardust Telepath) manga udgav en teaser-reklame video og annoncerede yderligere to rollebesætningsmedlemmer til hovedrollernes venner (som slutter sig til dem i at bygge en raket til rummet).

Anime serien begynder til oktober 2023.

Videoen viser, hvordan gymnasiepigen Umika og rumvæsenet Yū mødtes:

Trailer

Folkene bag

Kaori (YuyushikiThe Quintessential Quintuplets ∬) instruerer animeen hos Studio Gokumi. Kaori og Natsuko Takahashi (YuyushikiComic Girls) er ansvarlige for seriens manuskripter. Takahiro Sakai (Yuki Yuna is a hero) designer karaktererne og fungerer også som animationsinstruktør.

Beskrivelse

Historien følger en genert pige ved navn Umika, der er bange for at tale med andre og har svært ved at få venner. En dag dukker en transferelev ved navn Yū op. Som det viser sig, er hun et rumvæsen, der kan læse andres følelser ved at røre hendes pande mod deres.

Kilder

Kategoriseret i: