Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Hoshikuzu Telepath trailer
Hoshikuzu Telepath trailer

Anime

Hoshikuzu Telepath trailer

Til oktober begynder Hoshikuzu Telepath (Stardust Telepath) animeen baseret på mangaen af samme navn om en sky pige og en alien.

Personalet bag den tidligere annoncerede tv-anime-serien baseret på Rasuko Ōkumas Hoshikuzu Telepath (Stardust Telepath) manga udgav en teaser-reklame video og annoncerede yderligere to rollebesætningsmedlemmer til hovedrollernes venner (som slutter sig til dem i at bygge en raket til rummet).

Anime serien begynder til oktober 2023.

Videoen viser, hvordan gymnasiepigen Umika og rumvæsenet Yū mødtes:

Trailer

Folkene bag

Kaori (YuyushikiThe Quintessential Quintuplets ∬) instruerer animeen hos Studio Gokumi. Kaori og Natsuko Takahashi (YuyushikiComic Girls) er ansvarlige for seriens manuskripter. Takahiro Sakai (Yuki Yuna is a hero) designer karaktererne og fungerer også som animationsinstruktør.

Beskrivelse

Historien følger en genert pige ved navn Umika, der er bange for at tale med andre og har svært ved at få venner. En dag dukker en transferelev ved navn Yū op. Som det viser sig, er hun et rumvæsen, der kan læse andres følelser ved at røre hendes pande mod deres.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...