Den første nøgleillustration til den kommende Jii-san Baa-san Wakagaeru anime blev udgivet den 19. november 2023 sammen med animeens officielle rollebesætning og personale. Animeen annoncerede også en udgivelsesdato i april 2024. Medvirkende og illustration er nedenfor:

  • Shozo: Shinichiro Miki
  • Ine: Mamiko Noto
  • Mino: Shiori Mikami
  • Shiori: Nao Toyama
Jii-san Baa-san Wakagaeru anime illustration
© Kagiri Araido・Kadokawa / “Jiisan Baasan Wakagaeru” Prroduction Committee

Meddelelsen bekræfter, at Shinichiro Miki (Shozo) og Mamiko Noto (Ine) vil gentage deres roller fra stemmetegneserien på YouTube, mens den første Jiisan Baasan Wakagaeru nøgleillustration følger anime-annonceringen og teaseren fra august. Den første udgave af stemmetegneserien nedenfor har engelske undertekster og blev udgivet den 21. november 2020. Den anden stemmetegneserie blev udgivet den 22. oktober 2021.

Jii-san Baa-san Wakagaeru stemmetegneserie 1

Personalet bag animeen er i øjeblikket ukendt. Jiisan Baasan Wakagaeru webmangaen blev skrevet og illustreret af Araido og blev først udgivet på Twitter og Pixiv i oktober 2019. Serien blev derefter også taget op af Kadokawa under deres Media Factory mærke Monthly Comic Alunna. Serien er samlet i 7 bind fra november 2023 og slutter med det ottende.

Beskrivelse

Et ældre par, der har været sammen i mange år, bliver pludselig ungt igen!

Shozo og Ine er et ældre ægtepar, der driver en æblefarm i Aomori. En dag vågner de op og opdager, at de er blevet unge igen! En komedie om et heftigt og kærligt par med en smuk bedstefar og en smuk bedstemor!
Historien følger det unge gamle pars hverdag og familietid, og man kan se dem trodse de unges forventninger.

Tidligere illustrationer

Kilde

Kategoriseret i: