En ny trailer til The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash animeen er nu blevet udgivet på den officielle YouTube-konto for ABC Animation Channel. TV-animeen er planlagt til at få premiere den 12. januar 2024.

Beskrivelse

Unge Ivy har det hårdt. Selvom hun har få minder fra sit tidligere liv, blev hun genfødt i en RPG-lignende verden som den svageste klasse, og endnu værre, som den svageste rang. Som Tamer uden stjerner ønsker selv hendes forældre intet med hende at gøre, og hun indser hurtigt, at hun skal overleve på egen hånd. Hun lærer at leve af jorden og redde, hvad hun kan fra andres efterladenskaber. Men da Ivy formår at tæmme Sora, en simpel slime, ændrer alt sig for dem begge. Der er noget særligt ved dette skrøbelige lille monster, og Ivys omsorg vil bringe det bedste frem i dem begge!

Folkene bag

Animen bliver laves af Studio Massket, hvor Shigeyasu Yamauchi (Boys Over Flowers) overvåger projektet som superviserende instruktør. I mellemtiden vil Naoki Horiuchi (The Demon Girl Next Door) overtage den daglige ledelse som instruktør. Katsuhiko Takayama (Ga-Rei: Zero) er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Fen Cheng Hu og Yuki Ikeda vil stå for karakterdesigns. Kujira Yumemi (In the Land of Leadale) er ansvarlig for baggrundsmusikken.

Om den oprindelige light novel og manga

Serialiseringen af The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash light novel serien begyndte i november 2018 som en webroman på “Shosetsuka ni Naro” hjemmesiden, hvor den stadig udkommer i dag. TO Books har også udgivet historien, med illustrationer af Nama, på tryk siden november 2019. En engelsksproget version vil blive udgivet af Seven Seas Entertainment.

I februar 2020 inspirerede serien til en manga-tilpasning, som Manga-ka Fukino er ansvarlig for. Også her har Seven Seas Entertainment sikret sig udgivelsesrettighederne.

Tidligere video

Kilde

Kategoriseret i: