Kaiju No. 8 nærmer sig premieren næste år, og som en del af dens Kaiju Hyakkei samling afslørede animeen et nyt billede. Denne gang kan vi se den titulære Kaiju se ned på en by ødelagt af monstre:

Illustration

Kaiju No. 8 anime illustration for december

Folkene bag og roller

Production I.G vil animere serien, men studiet Khara står for monsterdesigns. Personaleoplysninger er ikke ude endnu, men hovedrollen vil omfatte:

  • Masaya Fukunishi som Kafka Hibino/Kaiju nr. 8
  • Wataru Kato som Reno Ichikawa
  • Asami Seto som Mina Ashiro

Beskrivelse

En mand, der arbejder på et job langt væk fra sine barndomsdrømme, bliver viklet ind i en uventet situation…! Da han bliver et monster, sigter han igen efter at opfylde sin livslange drøm…!

Mangaen bag

Kaiju No. 8 anime vil adaptere en manga af Naoya Matsumoto, der begyndte serialisering i juli 2020 på Shueishas Shonen Jump+ og er siden blevet samlet i 10 bind. Viz Media har licenseret det på engelsk, og indtil videre er otte bind blevet udgivet, med det niende planlagt til udgivelsesdatoen i januar 2024. Serien blev oprindeligt licenseret som Monster #8 på engelsk, men navnet blev senere vendt tilbage til Kaiju no. 8, selvom Manga Plus, hvor serien er tilgængelig til at læse gratis, beholdt titlen.

Novembers illustration med Soshiro Hoshina

Novembers illustration med Soshiro Hoshina
© JAKDF 3rd Division © Naoya Matsumoto/SHUEISHA

Teaser

Tidligere illustration

Kaiju No. 8
© JAKDF 3rd Division © Naoya Matsumoto/SHUEISHA

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,