Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den officielle hjemmeside for tv-animeen til Kei Azumis “alternative-world social reform fantasy” romanserie Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū) afslørede en ny reklamevideo og illustration til animeens anden sæson. Videoen afslører animeens nye rollebesætningsmedlemmer.

Anden sæson af serien begynder til januar 2024.

De ny roller

  • Ai Kakuma som Hibiki Otonashi
  • Ami Koshimizu som Navarre Polar
  • Yuji Murai som Woody Baila
  • Chiharu Sawashiro som Belda Nortst Limia
  • Nao Tamura som Chiya Hazuki
  • Ryohei Arai som Tomoki Iwahashi
  • Mai Nakahara som Lily Front Gritonia
  • Sayumi Watabe som Guinevere Shlesha
  • Ami Tsukishiro som Mora
  • Natsue Sasamoto som Yukinatsu Kazusa

Folkene bag produktionen af første sæson vender tilbage.

Illustration

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- sæson 2 trailer afslører flere roller
©あずみ圭・アルファポリス/月が導く異世界道中第二幕製作委員会

Beskrivelse

Makoto Misumi er bare en almindelig gymnasieelev, der lever et almindeligt liv, men pludselig bliver han hidkaldt til den anden verden for at blive en “helt”. Den anden verdens gudinde fornærmer ham dog for at være anderledes og fjerner hans “helt” titel, før hun kaster ham ud i ørkenen ved verdens kanten. Mens han vandrer i ørkenen, møder Makoto drager, edderkopper, orker, dværge og alle mulige ikke-menneskelige stammer. Fordi Makoto kommer fra en anden verden, er han i stand til at frigøre utænkelige magiske kræfter og kampfærdigheder. Men hvordan skal han håndtere sine møder med forskellige arter og overleve i sit nye miljø. I denne fantasi forsøger Makoto at omdanne den anden verden til et bedre sted på trods af at mennesker og guder har vendt ryggen til ham.

Tidligere illustration

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- sæson 2 teaser

Kilde

Kategoriseret i: