Som annonceret på den officielle X-konto (tidligere Twitter) for den kommende The Unwanted Undead Adventurer anime, vil serien få japansk tv-premiere den 5. januar 2024. Crunchyroll har allerede bekræftet en simulcast. Serien blev oprindeligt annonceret tilbage i foråret 2022.

Trailer

Folkene bag

The Unwanted Undead Adventurer bliver lavet af Studio CONNECT, hvor Noriaki Akitaya (Bakuman) instruerer. Yukie Sugawara (Overlord) vil overvåge manuskripterne, mens Takao Sano (The Honor Student at Magic High School) vil skabe karakterdesigns.

Illustration

The Unwanted Undead Adventurer anime trailer
©丘野優・オーバーラップ/望まぬ不死製作委員会

Beskrivelse

Rentt Faina, en femogtyve-årig eventyrer, har hakket løs på monstre i et årti. Men uden det store talent til jobbet, finder Rentt sig fastlåst til at jage Slimes og Goblins efter ringe mængder mønt hver dag. Lidet ved han, alt dette er ved at ændre sig, da han støder på en tilsyneladende uopdaget sti i Labyrinth of the Moon’s Reflection.

Det, der venter ham for enden af stien, er dog hverken skat eller rigdom, men en legendarisk drage, der ikke spilder tiden og sluger ham hel! Da Rentt vågner op kort tid efter, er han ikke helt død, men heller ikke særlig levende – Han er ikke andet end en bunke knogler! Bevæbnet med intet andet end sit troværdige sværd, værktøjsbælte og uhyggelige nye udseende, tager Rentt ud på sin søgen som et nyfødt skelet for at opnå eksistentiel evolution, i håb om en dag at vende tilbage til civilisationen med en mere menneskelig form.

Vil Rentt lykkes, eller vil labyrinten fortære ham resten af hans udød…?

Kilde

Kategoriseret i: