En teaser-video og en ny illustration er nu blevet udgivet via den officielle hjemmeside for anime-adaptionen af ​​Ema Toyamas manga Vampire Dormitory.

Den konkrete startperiode er også kendt. Den starter på japansk tv til april 2024. Crunchyroll viser serien i simulcast.

Beskrivelse

Mito har ingen familie, intet arbejde og intet tag over hovedet. Forklædt som en dreng kæmper hun for overlevelse på gaden. Hendes situation kunne ikke være mere håbløs… indtil hun møder den mystiske vampyr Ruka. Han tilbyder hende et nyt hjem – hvis hun stiller sit blod til rådighed for ham.

Folkene bag

Nobuyoshi Nagayama (Happy Sugar Life, Smile Down the Runway) vil instruere hos Studio Blanc, mens Touko Machida (Smile Down the Runway, Fuuka, Boruto: Naruto Next Generations) vil skrive manuskripterne. Naomi Tsuruta bidrager med karakterdesigns.

Om serien

Ema Toyama startede serien i Kodanshas Nakayoshi-magasin tilbage i november 2018. Den anden del af historien har kørt siden december 2022. Tolv bind af mangaen er nu tilgængelige i Japan. I tysktalende lande er historien blevet udgivet kommercielt af Egmont Manga siden oktober 2021.

Illustration

Vampire Dormitory anime teaser
©遠山えま・講談社/「ヴァンパイア男子寮」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: