En teaser-trailer og en plakat for den første film blev udgivet på den officielle X-konto (tidligere Twitter) for den todelte animefilm Dead Dead Demon’s Dededede Destruction, baseret på Asanos manga af samme navn.

Filmene forventes at blive vist i japanske biografer til foråret 2024. Det hele er produceret af studiet production +h, hvor Tomoyuki Kurokawa instruerer. Reiko Yoshida er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Nobutake Ito har en dobbeltrolle som karakterdesigner og animationschef. Mika Nishimura blev hyret til at sørge for baggrundsmusikken.

Teaser

Beskrivelse

Kadode finder livet kedeligt. UFO’er er dukket op på himlen, men ingen er væsentligt påvirket. Selv da hendes far forsvinder under et angreb fra “angriberne”, fortsætter hendes liv på en eller anden måde. Det generer dem meget mere, at de alle nu har fundet en fælles fjende… Hvad hvis angriberne har motiver og slet ikke er fjender? Men før hun kan forholde sig til spørgsmålet, skal hun tilbage til noget kedeligt: ​​gå på universitetet eller arbejde?

Illustration

Dead Dead Demon’s Dededede Destruction teaser trailer og illustration
©浅野いにお/小学館/DeDeDeDe Committee

Om mangaen

Asano startede sin manga serie i april 2014 i Shogakukans “Weekly Big Comic Spirits”-magasin og afsluttede den i februar 2022. Serien har i alt 12 bøger.

Den vandt prisen for bedste generelle manga ved den 66. Shogakukan Manga Awards i januar 2021 og blev nomineret til den 25. Japan Media Arts Festival Awards i 2022 i kategorien Manga.

Mangaen inspirerede allerede til en 3D-animeret reklamevideo i september 2020.

Tidligere illustration

Dead Dead Demon’s Dededede Destruction anime info

Kilder

Kategoriseret i: