Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Personalet bag tv-animeen baseret på Tо̄ko Amekawa og Wan Hachipisus 7th Time Loop: The Villainess Enjoys a Carefree Life Married to Her Worst Enemy! (Loop 7-kaime no Akuyaku Reijō wa, Moto Tekikoku de Jiyū Kimamana Hanayome Seikatsu o Mankitsu Suru) light novel serie udgav for nogen tid siden den første reklame video og første nøgle illustration til animeen. Personalet annoncerede også flere rollebesætningsmedlemmer, animeens åbningstemasang “Another Birthday” af Toki og afslutningstemasangen “Kienai” af THE BINARY, og premiere til januar 2024. Vi vil kunne se den på Crunchyroll.

Beskrivelse

At blive genfødt én gang kan lyde imponerende, men Rishe er allerede på syvende gang! Hun har haft alle former for spænding i sine tidligere liv, lige fra at sælge varer som købmand til at krydse klinger som ridder, så nu er hun fast besluttet på at læne sig tilbage og nyde livet. Men for at nyde det høje liv, skal hun først giftes med den smukke prins…den samme, der tilfældigvis er hendes morder! Det vil tage seks plus livstider med erfaring og færdigheder for Rishe at bryde tidsløkken og gøre hendes ekstravagante drømme til virkelighed!

Roller

Mariya Ise vil spille Theodor August Hein og Shunichi Toki vil spille Oliver Laurents Friedheim.

Folkene bag

Kazuya Iwata (Yōjo Shachō R) instruerer animeen hos Studio KAI og HORNETS. Touko Machida (Smile Down the Runway, Harukana Receive) er ansvarlig for seriens sammensætning. Kenichi Ōnuki (Golden Kamuy, AMAIM Warrior at the Borderline) designer karaktererne med Wakako Yoshida, Minoru Tanaka og Chisa Shibata som underkarakterdesignere. Hideki Inoue og Tōru Imanishi er de vigtigste animatorer. Satoshi Hōno og Ryūnosuke Kasai komponerer musikken.

Kilde

Kategoriseret i: