Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Kadokawa afslørede ved livestream-begivenheden “Fantasia Bunko Daikanshasai Online 2023” at den tidligere annoncerede anime baseret på forfatteren Daigo Murasaki og illustratoren Kuretas light novel serie Demon Lord 2099 (Maou 2099) vil blive sendt i 2024.

Beskrivelse

Fused Era år 2099—Shinjuku. Den blændende velstand i denne massive bystat skjuler et uhyggeligt mørke lige under dens overflade. Det er her – i denne megalopolis, der repræsenterer højdepunktet af menneskelig udvikling – hvor den legendariske Demon Lord Veltol får sit andet komme. For at styre denne modige nye verden bliver han nødt til at tage fat i fremtiden for sig selv!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,