Kadokawa postede den tredje reklamevideo for tv-animeen baseret på forfatteren Buncololi og illustratoren Kantokus Sasaki and Peeps (Sasaki and Pichan) romaner i mandags.

Videoen afslører flere nye rollebesætningsmedlemmer, herunder: Hikaru Midorikawa som Josef, Gakuto Kajiwara som Kai og Daisuke Kishio som Maximillian

Animeen får premiere den 5. januar med en en-times special på AT-X-kanalen klokken 21.00. (7:00 EST). Den en-times special vil derefter blive vist på Tokyo MX, Sun TV, BS NTV og KBS Kyoto. Crunchyroll vil streame serien i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa (altså herhjemme), Afrika, Oceanien, Mellemøsten og CIS. Animeen havde verdenspremiere på det første afsnit på Anime NYC den 18. november.

Romanserien er blevet udgivet af Kadokawa siden januar 2021 og er endnu ikke afsluttet. En manga-tilpasning skrevet af Pureji Osho vises i øjeblikket på Kadokawas ComicWalker-websted. Engelsksprogede oversættelser af romanen og mangaen udgives af ​​Yen Press.

Allerede annoncerede roller

 • Tomokazu Sugita som Sasaki
 • Aoi Yūki som Pii-chan/Peeps
 • Rie Takahashi som Hoshizaki
 • Akari Kitō som Otonari-san (Next-Door Neighbor)
 • Miyu Tomita som Elsa
 • Inori Minase som Magical Pink
 • Ryotaro Okiayu som Akutsu
 • Naomi Ōzora som Shizuka Futari
 • Hiroki Yasumoto som Viscount Mueller
 • Jun Fukuyama som Prince Adonis
 • Daisuke Namikawa som French
 • Mitsuo Iwata som Marc
 • Tesshō Genda som Sebastian

Folkene bag

Projektet bliver skabt i animationsstudiet SILVER LINK under ledelse af Mirai Minato (Masamune-kuns Revenge). Deko Akao (Komi Can’t Communicate) vil overvåge manuskripterne, mens Saori Nakashiki (The Great Jahy Will Not Be Defeated!) vil skabe karakterdesigns. MADKID opfører åbningstemasangen “FLY.” Aguri Ōnishi fremfører den afsluttende temasang “Aimai Girl” (ambiguous Girl).

Ældre illustration

Sasaki and Peeps anime trailer
©2024 ぶんころり,カントク/KADOKAWA/佐々木とピーちゃん

Beskrivelse

Selvom Sasakis bizarre arbejdsliv er fyldt med opgaver, efterlader det ham altid utilfreds og træt sidst på dagen. På udkig efter kammeratskab til at udfylde tomrummet i hans liv besøger Sasaki en dyrehandel, uvidende om, at denne beslutning vil ændre hans liv for altid. Efter at have valgt en fortryllende fugl og taget den med sig hjem… afslører hans nye dyrekammerat pludselig, at han er en utrolig vismand fra en fremmed verden, der direkte giver Sasaki overnaturlige kræfter og kraften til at rejse mellem de to verdener. Alt Sasaki ønsker er at bruge disse nye kræfter til at leve et liv i fred og ro, men der er mere end et par skøre karakterer, der kunne stå i vejen…

Ældre trailer

Kilde

Kategoriseret i: