My Instant Death Ability Is So Overpowered begynder i dag den 4. januar 2024.

Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den officielle hjemmeside for tv-anime-adaptionen af Tsuyoshi Fujitakas My Instant Death Ability Is So Overpowered (Sokushi Cheat ga Saikyōsugite, Isekai no Yatsura ga marude Aite ni Naranain Desu ga.) light novel serie streamede animeens anden reklamevideo. Den afslørede fem nye medvirkende. Videoen viser også åbningstemasangen “Killer Bars” af Hilcrhyme.

J-novel Club udgiver romanerne på engelsk.

Beskrivelse

Yogiri Takatou vågner op til absolut kaos og blodbad, mens han er på skolerejse, og opdager, at alle i hans klasse er blevet transporteret til en anden verden! Han havde på en eller anden måde formået at sove igennem hele prøvelsen selv, og gik glip af gaven – kræfter skænket de andre af en mystisk vismand, der så ud til at transportere dem. Endnu værre, han og en anden klassekammerat blev hensynsløst forladt af deres venner, efterladt som lokkemad for at distrahere en nærliggende drage.

Selvom han ikke er synderligt generet af tanken om at dø, beslutter han sig modvilligt for at beskytte sin enlige følgesvend. Et lavt monster på niveau 1000 har trods alt ikke en chance mod sin hemmelige magt til at påkalde Øjeblikkelig Død med en enkelt tanke! Det vil sige… hvis han kan holde sig vågen længe nok til at bruge den.

Roller

 • Kouki Uchiyama som Yogiri Takatou
 • Miyu Tomita som Tomochika Dannoura
 • Tomoko Kaneda som Mokomoko Dannoura
 • Yui Horie som Sion the Sage
 • Rina Satou som Lain the Sage
 • Hiro Shimono som Daimon Hanakawa
 • Yoshiki Murakami som Yūki Tachibana
 • Lynn som Asaka Takatō
 • Sayaka Kikuchi som Sōra Akino
 • Kiyono Yasuno som Ryōko Ninomiya
 • Anna Suzuki som Carol S. Lane
 • Shōhei Komatsu som Haruto Ōtori
 • Shōgo Sakata som Taku Yazaki

Folkene bag

Masakazu Hishida (Fairy Ranmaru, Ensemble Stars!, KING OF PRISM by PrettyRhythm) instruerer animeen hos animationsstudiet Okuru to Noboru. Jou Aoba (et pennenavn for Hishida) skriver og overvåger seriens manuskripter. Sayuri Sakimoto (Tenchi Muyo! Ryo Ohki OAV 5/2020) er karakterdesigneren. Musikkomponister omfatter Hanae Nakamura, Tatsuhiko Saiki, Kanade Sakuma og Daisuke Kadowaki. Maika Sakuragi (med stemme fra Anna Suzuki) fra den virtuelle pigegruppe Utime Dream vil fremføre den afsluttende temasang “Haze.”

Kilde

Kategoriseret i: