Aniplex startede i går onsdag med at streame en video til The irregular at magic high school animeens nye tv-serie. Videoen afslører, at kunstneren LiSA opfører den nye series åbnings-temasang. Videoen antyder også at der kommer mere nyt i dag torsdag.

Den nye efterfølgende tv-anime-serie får premiere i år.

Tidligere materiale

Den tilbagevendende rollebesætning inkluderer:

  • Saori Hayami som Miyuki Shiba
  • Yūichi Nakamura som Tatsuya Shiba
  • Kiyono Yasuno som Minami Sakurai

Jimmy Stone, en animationsinstruktør og episodeinstruktør på de tidligere anime-projekter i franchisen, er instruktøren af den nye serie hos det tilbagevendende studie 8-Bit. Taku Iwasaki (Black Butler, Bungo Stray Dogs, Gurren Lagann) vender tilbage for at komponere musikken.

The Irregular at Magic High School får endnu en TV anime i 2024
© 2023 佐島 勤/KADOKAWA/魔法科高校3製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,