Et officielt websted og en X (tidligere Twitter) konto, der åbnede i går, meddelte, at en tv-anime-adaption af Synecdoches Plus-Sized Elf komedie manga er ved at blive lavet og har en planlagt premiere i 2024.

Der blev også afsløret nedenstående teaser illustration.

Det blev også afsløret, at Ayasa Ito (Kaoruko i Revue Starlight) vil spille hovedrollen som Elfuda. Yderligere detaljer, såsom produktionspersonale og studie, er endnu ikke bekræftet.

Plus-Sized Elf får TV anime i år

Beskrivelse

Naoe-kun, en massageterapeut, er ved at tage hjem efter dagens arbejde, da han får en ret mærkelig patient. Denne dejlige dame har smaragdgrønne øjne, spidse ører og voksede op i skoven – alt ved hendes skriger “elver”, bortset fra én ting: hendes fyldige krop. Det viser sig, at hun forlod sin verden, men elsker junkfood i denne, og nu har hendes besættelse indhentet hende. Kan Naoe-kun hjælpe denne elskelige elverpige med at tabe sig – og holde kiloene væk?

Kilde

Crunchyroll

LiveChart.me

Kategoriseret i: