En hjemmeside åbnede søndag for at annoncere 2024 tv-anime-adaptionen af Shoji Gojis Loner Life in Another World (Hitoribotchi no Isekai Kōryaku) light novel serie. Hjemmesiden afslørede også animeens teaser-video, teaser-illustration og hovedrolle.

Beskrivelse

Da den skarpe enspænder Haruka bliver transporteret til en anden verden med sin klasse, er han ikke stor fan af eventyr, men han ville ikke have noget imod sin egen cool magi. Desværre er de magiske kræfter først-til-mølle, og ved Harukas tur er der ikke noget godt tilbage at vælge imellem. Nu bliver han nødt til at indtage denne fantasiverden på den hårde måde, med et udvalg af bizarre færdigheder…og med alle pigerne i klassen, der følger med!

Rolle

Shūichirō Umeda har rollen som Haruka. Han er den eneste i sin klasse, der ikke modtog en “snydefærdighed” fra Gud under klassens pludselige tilkaldelse til en anden verden. Han er fast besluttet på at nyde et “ensomt” liv i den anderledes verden ved at bruge de resterende dårlige færdigheder.

Illustration

Loner Life in Another World light novels kommer som TV anime i år
© 五示正司・オーバーラップ/ひとりぼっちの製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: