Animeen var planlagt til at blive vist på TV i 2020, derefter biografudgivelse i 2023

Den officielle hjemmeside for anime af Rihito Takarais Ten Count boys-love manga meddelte fredag, at anime er blevet aflyst på grund af problemer i forbindelse med produktionen.

Animen skulle oprindeligt have premiere på tv i 2020. Animen blev derefter udskudt, fordi personalet genovervejede seriens udviklingsform. I oktober 2022 annoncerede personalet det som en teatralsk anime, der ville åbne i 2023, men animeen debuterede ikke sidste år.

So Toyama (Pokémon film) instruerede animeen og skrev manuskript. Tomomi Shimazaki (Elegant Yokai Apartment Life) var ved at designe karaktererne. East Fish Studio og Synergy SP producerede animeen, med Pony Canyon på distribution.

I historien møder Shirotani Tadaomi, sekretær for en virksomhedspræsident, Riku Kurose, en rådgiver. Efter at han har givet Shirotani en diagnose for mysofobi, ender Shirotani med at deltage i hans rådgivningssessioner.

Ten Count boys love anime kommer i biograferne

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,