Den stilfulde og sexede Kyoka Uzen fra tv-animeen Chained Soldier, som begyndte at blive sendt her i januar 2024, er blevet lavet til en 1/7-skala figur.

En positur, der fanger Kyokas værdige udseende.

Krumningen af benene, rynkerne i støvlerne, når hun sidder på hug, lårenes absolutte territorium – hver vinkel er omhyggeligt udformet til din nydelse.

Kraftfuld base med effekt!

Kyoka står på toppen af hovedpersonen, der er blevet slave, Yuki Wakura! Efter in-game settingen viser figuren Yuki, der tjener Kyoka som base. Store muskler fremhæves med skraverede farver, og fine muskler er modelleret for at skildre den styrkede form af Yuki.

Udtryksfulde ansigtstræk, der afspejler styrke

Ved at understrege vinklen på øjenbrynene for at skabe et stærkt og værdigt udtryk, fanger figuren Kyokas styrke, da hun rejser sig for at blive bandelederen med det mål at udslette de troldmænd, der ødelagde hendes hjemland. Kontrasten af blank marineblå og gulddekorationer fremhæver stilheden i hendes uniform.

Dynamisk hårbevægelse, der minder om en kampscene.

Med opmærksomhed på hårets flow minder denne dynamiske skulptur om en kampscene.

Tag den seje og modige Kyoka Uzen med hjem, mens hun står frontalt over for fjenden! Nyd hendes tilstedeværelse i din samling!

Udkommer september 2024.

1/7 skala figur. 28cm høj inkl. base.

Lavet af FuRyu.

Koster 1824kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris) og 3359kr. hos en dansk butik (alt inkl.).

Kan bl.a. købes hos

Chained Soldier - Kyouka Uzen
©Takahiro,Yohei Takemura /SHUEISHA, Chained Soldier Production Consortium

Tagged i:

, , ,