Her er en nøgle illustration til den kommende “HAIKYU!! The Dumpster Battle“anime film.

Filmen, som er den første af to “HAIKYU!! FINAL” film, får premiere i Japan den 16. februar. Den laves Production I.G studiet.

HAIKYU!! The Dumpster Battle illustration

Trailer

Beskrivelse

Mellemskoleeleven Hinata er besat af at spille volleyball. Selvom han faktisk er lidt for lille til sporten, gør han en stor indsats for at genoplive volleyballklubben på sin skole. Fuld af eufori deltager drengene i deres første turnering og bliver nådesløst ødelagt af Kageyama og hans hold. Men Hinata vil ikke give op og lover at besejre ham en dag.

Desværre kaster overgangen til gymnasiet ham en skruebold: Pludselig befinder han sig på samme hold som sin “fjende”. Så rivalerne skal blive kammerater på kortest mulig tid, hvilket er sværere end man tror på grund af udgangspositionen. Den konstante rivalisering mellem de to fører mere end én gang til latterlige øjeblikke, som gentagne gange driver de resterende spillere til randen af ​​et nervøst sammenbrud…

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: