Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Personalet bag den anden tv-anime sæson af Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serie annoncerede at serien får en animefilm med titlen The Eminence in Shadow – Lost Echoes (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!: Zankyō-hen). Personalet afslørede et billede:

The Eminence in Shadow anime serien får en film
© 逢沢大介・KADOKAWA刊/シャドウガーデン

Beskrivelse

Shadowbrokers er dem, der går ubemærket og lader som om de er ikke-bemærkelsesværdige mennesker, når de i sandhed styrer alt bag kulisserne. Sid ønsker at være en sådan sådan mere end noget andet, og noget så ubetydeligt som kedelig virkelighed kommer ikke til at stå i vejen for ham! Han træner i hemmelighed hver eneste nat og forbereder sig på sin eventuelle opstigning til magten – kun for at miste sin skæbne ved en gemen trafikulykke. Men da han vågner op i en anden verden og pludselig befinder sig i spidsen for en egentlig hemmelig organisation, der kæmper med det onde i skyggerne, får han endelig en chance for at udføre alle hans vildfarne fantasier

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,