Aniplex annoncerede forrige torsdag at bøgerne “Off Season” og “Monster Season” i NisiOisins Monogatari serie får en anime-adaption. Igen laves den af studiet SHAFT. Den får titlen “Monogatari Series Off & Monster Season“. Aniplex afslørede ikke typen af anime dog, så det kan være alt fra en serie til film. Meddelelsen siger, at animen bliver “produceret” i år, men ikke noget om hvornår vi så kan se den.

Akio Watanabe tegnede nedenstående nøgle illustration. Slagordet lyder: “Ungdom fortsætter ind i fortiden og fremtiden.”

Monogatari Series' Off Season, Monster Season romaner laves til anime
Billede fra NisiOisin anime Twitter konto.
©西尾維新/講談社・アニプレックス・シャフト

Tilbagevendende personale bag den nye anime inkluderer Akiyuki Simbo som chefinstruktør, Midori Yoshizawa (Zoku Owarimonogatari episodeinstruktør) som instruktør og Akio Watanabe som karakterdesigner og chefanimationsinstruktør. Simbo og Fuyashi Tou overvåger igen seriens manuskripter.

Kilde

Kategoriseret i: