Her er en en trailer, illustration og info om den kommende TV anime “The Banished Former Hero Lives as He Pleases” baseret på Shin Kouzukis roman. Serien begynder til april.

Åbningstemasangen hedder “EVOLVE” og er med Shouta Aoi

Beskrivelse

Allen, der anses for at være “god til ingenting” på grund af sit lave level og mangel på en gudgiven gave, bliver frataget sin adelige status og forvist fra hertugdømmet Westfeldt. Men Allen har en hemmelighed: han var en stor helt i et tidligere liv, og han er begejstret for chancen for endelig at leve, som han vil!
Hans drama-fri tilværelse bliver dog hurtigt afbrudt af et desperat møde med sin eks-forlovede. Som en tidligere helt, der stadig besidder de utrolige kræfter fra sit tidligere liv, kan Allen ikke ignorere nogen i nød – uanset hvor meget han kunne tænke sig det! Og sådan begynder den nye heltesaga, som vores tidligere helt aldrig har ønsket sig!

Folkene bag

Kazuomi Koga instruerer animeen hos Studio Deen og Marvy Jack. Rintarou Ikeda varetager serien med manuskript af Yoshiki Ōkusa og karakterdesign af Saori Hosoda.

The Banished Former Hero Lives as He Pleases info

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: