En ny trailer er blevet frigivet på den officielle hjemmeside for dem aktuelle anime “Frieren“, der teaser anden fase af magiker-prøven.

I den næste episode af “Frieren“begynder del 2 af testen for at opnå Rank 1 Mage status. Den ny trailer nedenfor viser nu de første uddrag fra denne test.

Frieren: After the End of the Journey” bliver lavet af Madhouse animationsstudiet under ledelse af Keiichiro Saito (Bocchi the Rock!). Tomohiro Suzuki (One-Punch Man) er ansvarlig for manuskripterne, mens Reiko Nagasawa (takt op. Destiny) designer karakterdesigns. Evan Call (Violet Evergarden) blev hyret til at levere baggrundsmusikken. Animeen kan ses i simulcast på Crunchyroll. 2. forløb i den nuværende sæson startede den 5. januar 2024.

Beskrivelse

Magikeren Frieren og hendes kammerater har formået at besejre Dæmonkongen, men hvad nu? Mens de andre medlemmer af hendes gruppe bliver ældre og til sidst dør, får Frieren som en elver lov til at leve videre i den verden, hun reddede. Enden på eventyret er kun begyndelsen på Frierens historie.

Kilde

Kategoriseret i: