Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie baseret på Masamichi Satos Quality Assurance in Another World (Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru) afslørede lørdag, at anime er forsinket fra dette forår til en juli-premiere. Hjemmesiden gav ikke en begrundelse for forsinkelsen. Anime-instruktøren Kei Umabiki sagde på Twitter lørdag, at produktionen på animeen går godt.

Beskrivelse

På trods af sin beliggenhed i en afsidesliggende region syd for kontinentet Felnarc, består øen Clayborne af fem små lande, der er stimlet sammen og i konstant konflikt. I de fjerneste områder af det mindste og mest fredelige land på øen, Kongeriget Bayle, ligger den lille landsby, hvor en pige ved navn Nikola lever et ydmygt liv.
En dag, mens hun er ude og samle brænde, som hun gør hver dag, dukker en massiv drage – et væsen, der kun skal leve dybt inde i bjergene – op foran hende. Lige da den er ved at angribe landsbyen, skynder en mand ved navn Haga sig til stedet. Haga er medlem af King’s Seekers, et tophemmeligt efterforskningshold.Nikola har aldrig en eneste gang kedet sig over sit fredelige liv, selv når hver eneste dag er praktisk talt den samme, men efter at have mødt Haga, er hun så fascineret af Haga og hans rejser, at hun beslutter sig for selv at træde ud i verden… og så lærer sin verdens sande natur.

Trailer

Roller

  • Reiji Kawashima som Amano
  • Rie Takahashi som Akira
  • Kaito Ishikawa som Haga
  • Hinaki Yano som Nikola

Folkene bag

Kei Umabiki (ClassicaLoid sæson 2) instruerer animeen hos 100Studio og Studio Palette. Shogo Yasukawa (Food Wars! Shokugeki no Soma anime-franchise, Hyperdimension Neptunia) både overvåger og skriver seriens manuskripter, og Shigeo Akahori (Texhnolyze, underkarakterdesign til Record of Ragnarok) designer karaktererne til animeen. Kenichi Tajiri (Sailor Moon SuperS: The Movie) er art director. Sakie Suzuki (I’m Quitting Heroing) håndterer farvedesign. Ayako Otsuki (The tale of outcasts) er fotografinstruktør. Emi Onodera (Himouto! Umaruchan) redigerer, og Takeshi Takadera (Yowamushi Pedal) styrer lyden.

Illustration

Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru/Quality Insurance in Another World kommer som TV anime i 2024

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,