Kadokawa annoncerede onsdag, at Reiji Miyajimas “The Shiunji Family Children” (Shiunji-ke no Kodomo-tachi) manga inspirerer en tv-anime serie. Miyajima tegnede en illustration for at fejre annonceringen.

The Shiunji Family Children mangaen laves til anime

Reiji Miyajima er primært kendt for han populære, både elskede og hadede, “Rent-a-Girlfriend” manga (og dens anime adaption).

Beskrivelse

Kærligheden mellem bror og søster. Kærligheden mellem mand og kvinde. Det, der er mest forbudt, er mest ubøjelig. De to sønner og fem døtre af Shiunji-familien skinner som strålende ædelstene, hver med intelligens og skønhed i lige grad. Og med deres velhavende fars stamtavle bag sig, hvordan kunne de ikke blive talt om i byen?

Ældste søn Arata har brugt sit liv på at blive kastet rundt af sine farverige søstres luner, men lidt drilleri vil ikke stoppe ham fra at værdsætte sin familie frem for alt og alle andre. Men da hans yngste søster fylder femten, afslører deres far en længe skjult hemmelighed om Shiunji “søskende” og slår Aratas verden af sin akse…

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,