Yukinobu Tatsus Dan Da Dan manga får som tidligere nævnt en anime-adaption af studiet Science Saru med Fuga Yamashiro som instruktør. Hiroshi Seko vil skrive manuskriptet og stå for seriens sammensætning. Anime adaptionen får premiere til oktober 2024.

Ny trailer

Kensuke Ushio skal komponere musikken, mens Naoyuki Onda er karakterdesigneren.

Dandadan mangaen startede serialisering i 2021 på Shueishas Shonen Jump+ tjeneste. Før udgivelsen arbejdede Tatsu som Tatsuki Fujimotos assistent på Fire Punch og Chainsaw Man, samt Yuji Kakus assistent på Jigokuraku.

Ny illustration

Dan Da Dan anime trailer

Beskrivelse

Viz Media har licenseret mangaen, som i øjeblikket har 8 bind ude i Japan, og beskriver plottet som (oversat fra engelsk):

Momo Ayase får et usædvanligt venskab med sin skoles UFO-fanatiker, som hun giver tilnavnet “Okarun”, fordi han har et navn, der ikke skal siges højt. Mens Momo tror på ånder, tror hun, at aliens ikke er andet end nonsens. Hendes nye ven tænker i mellemtiden det stik modsatte.
For at afgøre sagen satte de to sig for at bevise, at hinanden tog fejl – Momo til et UFO-hotspot og Okarun til en hjemsøgt tunnel!
Det næste, der udspiller sig, er en smuk historie om ung kærlighed … og mærkeligt liderlige rumvæsener og ånder?

Tidligere trailer

Tidligere illustration

Dandadan anime kommer i 2024
© 2021 by Yukinobu Tatsu/SHUEISHA Inc.

Kilde

Den officielle hjemmeside

LiveChart.me

Kategoriseret i: