Yukinobu Tatsus Dandadan manga får en anime-adaption af studiet Science Saru med Fuga Yamashiro som instruktør. Hiroshi Seko vil skrive manuskriptet og lave seriens sammensætning. Anime adaptionen får premiere i 2024.

Kensuke Ushio skal komponere musikken, mens Naoyuki Onda er karakterdesigneren.

Dandadan mangaen startede serialisering i 2021 på Shueishas Shonen Jump+ tjeneste. Før udgivelsen arbejdede Tatsu som Tatsuki Fujimotos assistent på Fire Punch og Chainsaw Man, samt Yuji Kakus assistent på Jigokuraku.

Dandadan anime kommer i 2024
© 2021 by Yukinobu Tatsu/SHUEISHA Inc.

Beskrivelse

Viz Media har licenseret mangaen, som i øjeblikket har 8 bind ude i Japan, og beskriver plottet som (oversat fra engelsk):

Momo Ayase får et usædvanligt venskab med sin skoles UFO-fanatiker, som hun giver tilnavnet “Okarun”, fordi han har et navn, der ikke skal siges højt. Mens Momo tror på ånder, tror hun, at aliens ikke er andet end nonsens. Hendes nye ven tænker i mellemtiden det stik modsatte.
For at afgøre sagen satte de to sig for at bevise, at hinanden tog fejl – Momo til et UFO-hotspot og Okarun til en hjemsøgt tunnel!
Det næste, der udspiller sig, er en smuk historie om ung kærlighed … og mærkeligt liderlige rumvæsener og ånder?

Kilde

Kategoriseret i: