Personalet for tv-anime-serien baseret på forfatteren Takahiro og kunstneren Yōhei Takemuras Chained Soldier (Mato Seihei no Slave eller direkte oversat til engelsk Slave of the Magic Capital’s Elite Troops) annoncerede at animeen får en anden sæson.

Personalet afslørede en teaser-video og illustration med Ren Yamashiro:

Chained Soldier får anime sæson 2
© タカヒロ・竹村洋平/集英社・魔防隊広報部

Beskrivelse

Portene til dæmonverdenen åbner sig, og intet er det samme som før: Fra nu af betragtes kvinder som det stærkeste køn, og mænd ses højst som håndlangere. Årsagen: Særlige ferskner vokser i dæmonverdenen, og ved hjælp af disse udvikler nogen kvinder særlige kræfter. Så du kan nu stå over for dæmonerne og besejre dem! På mænd er frugterne dog fuldstændig ineffektive.

Gymnasieeleven Yuki er ved at tage eksamen og vil have noget mere spændende end at lede efter et helt banalt job snart. Hans ønske går i opfyldelse hurtigere end forventet, fordi han bliver trukket ind i dæmonverdenen og reddet der af Kyoka fra anti-dæmonenheden. Men for endelig at besejre flokken af ​​dæmoner, gør hun Yuki til sin slave og kan nu gøre ham til en dæmon til kampen. Som belønning skal hun dog opfylde hans inderste ønsker… Det være sig et kys eller et syn af hendes undertøj. Hun ansætter ham som husmand i sin enhed, og snart vil alle pigerne have ham til at være deres slave.

Om sæson 1

Sæson 1 af animeen blev produceret af Seven Arcs (Magical Girl Lyrical Nanoha, White Album, Trinity Seven). Det hele blev instrueret af Goro Kuji (Bungo and Alchemist -Gears of Judgment-). Projektet blev superviseret af Junji Nishimura (Ranma ½). Yasuhiro Nakanishi (Kaguya-sama: Love is War) var ansvarlig for seriens sammensætning, mens Ryota Kano og Akira Kindaichi (Bakugan Battle Planet) bidrog med manuskripterne. Karakterdesigns kom fra Hiroyuki Yoshii (Tawawa on a monday). Stemmeskuespilleren Akari Kito, der også kunne høres som Kyoka Uzens stemme i serien, sang åbningen.

Rollerne i sæson 1

 • Yūya Hirose som Yūki Wakura
 • Akari Kitō som Kyōka Uzen
 • Yume Miyamoto som Himari Azuma
 • Mari Hino som Shushu Suruga
 • Hina Tachibana som Nei Ōkawamura
 • Maaya Uchida som Tenka Izumo
 • Nene Hieda som Yachiho Azuma
 • Reina Ueda som Sahara Wakasa
 • Tomori Kusunoki som Aoba Wakura
 • Sayaka Senbongi som Koko Zenibako
 • Rina Hidaka som Naon Yuno

Om mangaen bag

Manga-ka Takahiro (Akame ga KILL! og Akame ga KILL! ZERO) og Yohei Takemura lancerede serien sammen på Shueishas “Shonen Jump Plus” websted i januar 2019.

Kilder

Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,