Der er kommet en trailer for den kommende anden sæson af tv-anime serien baseret på Kisetsu MoritasI’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level(Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita). Den ny sæson bliver animeret af studio Teddy, der tager over fra REVOROOT der animerede første sæson.

Den officielle hjemmeside for afslørede for nogle uger siden titlen på den kommende anden sæson. Den er den enkle I’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level 2 (Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita ~Sono Ni~ ).
Derudover har de udgivet en revideret personaleliste, tilbagevendende rollebesætning, 2025 premiere (tre år efter den oprindelige annoncering i 2022) og teaser-illustration.

Trailer

Illustration

I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level sæson 2 info
© 森田季節・SBクリエイティブ/高原の魔女の家

Folkene bag og roller

Hovedrollernes stemmer vender tilbage, men Kunihisa Sugishima (Beyblade franchisen, Strike Witches originale video-anime) erstatter Nobukage Kimura som instruktør, og studiet Teddy animerer den nye sæson i stedet for Revoroot.
Naohiro Fukushima, en episodemanuskriptforfatter på den første sæson, superviser den nye sæsons seriemanuskripter i stedet for Tatsuya Takahashi.
Hikaru Kodama erstatter Keisuke Goto som karakterdesigner. Keiji Inai vender tilbage for at komponere musik hos Nippon Columbia.

Beskrivelse

Efter et smertefuldt liv som kontoransat dør Azusa på grund af overarbejde. Efter sin død befinder hun sig i en ny verden, som en heks, der ikke kan dø og ikke kan ældes. Hun vil gøre sit liv stressfrit og tjener sine penge ved at jage slimes – de enkleste monstre i verden. Men efter århundreder indser hun, at hun har udviklet fantastiske kræfter over tid…

Om romanerne bag

Romanserien rangeret som #9 i 2019-udgaven af Kono Light Novel ga Sugoi! guidebogen.

Morita lancerede romanserien på Shōsetsuka ni Narō webstedet i juni 2016. SB Creative udgav romanbøgerne på tryk.

Shibas manga-tilpasning debuterede på Square Enix’ Gangan Online-websted i juni 2017.

Morita skrev også en spinoff-roman med titlen Hira Yakunin Yatte 1500-nen, Maō no Chikara de Daijin ni Sarechaimashita. Square Enix udgav romanen i september 2019. Romanen har også en manga-adaption af Meishi Murakami.

Yen Press udgiver romanserien på engelsk.

Illustration fra annonceringen

I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level sæson 2 info

Kilder

LiveChart.me

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,