Kadokawa har afsløret at animeen baseret på Rocket Shokais Sentenced to Be a Hero: The Prison Records of Penal Hero Unit 9004 (Yūsha-kei ni Shosu: Chōbatsu Yūsha 9004-tai Keimu Kiroku) light novel serie vil blive vist på tv (i Japan). Virksomheden afslørede også en teaser-promo-video og teaser-illustration for animeen.

Teaser

Beskrivelse

Heltemod – en straf for kun de værste forbrydere. De, der er dømt til en helts skæbne, er tvunget til at kæmpe ved frontlinjerne mod dæmonkongens hær – og hvis de dør, kan de forvente at blive genoplivet og fortsætte kampen. Men da deres leder, dømt for at have dræbt en gudinde, selv møder en anden gudinde, kan den kontrakt, de indgår, være nok til at ændre verden…

Folkene bag

Studio KAI producerer animeen.

Illustration

Sentenced to Be a Hero anime teaser
©2024 Rocket Shokai/KADOKAWA/Project StBaH

Om serien bag

Shokai lancerede Sentenced to Be a Hero light novel serien på Kadokawas Kakuyomu side i oktober 2020, og Kadokawa begyndte at udgive serien på tryk i september 2021 med illustrationer af Mephisto. Kadokawa udgiver sjette bind den 17. april.
Den har siden sin udgivelse i papirformat vundet adskillige priser, herunder førstepladsen i kategorien Brugeranbefalinger i Kakuyomu Awards 2020 og andenpladsen samlet i Tsugirano Awards for kommende light novel serier. Yen Press licenserede romanen på engelsk.

Den oprindelige forfatter, Rocket Shokai, kommenterede meddelelsen om at historien laves til anime:

Jeg var så glad for at se den animeret, at jeg gik for at spise ramen.
Ramen blev lavet med bouillon fra grillet tørret flyvefisk.
Den lidt bitre, krydrede bouillon var godt blandet med de mellemtynde nudler, og smagen af iwanori toppings, der blev tilføjet, gav den en tilfredsstillelse i flere lag.
Jeg er overbevist om, at den animerede version af “Sentenced to Be a Hero” vil have den samme synergistiske effekt.

Illustration til light novel serien, MEPHISTO, kommenterede meddelelsen om at historien laves til anime:

Tillykke med anime-adaptionen af Sentenced to Be a Hero!
I betragtning af den ekstremt høje motivation hos animationspersonalet, har jeg en stærk fornemmelse af, at der vil blive produceret et stort kunstværk!
Jeg kan ikke vente med at se Xylo og hans venner i aktion……!
Sentenced to Be a Hero anime teaser
©2024 Rocket Shokai/KADOKAWA/Project StBaH

Kilder

AnimeCorner

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: