Folkene bag Detective Conan: Hyakuman Doru no Michishirube (Case Closed: The Million-dollar Pentagram) filmen annoncerede ved en scenehilsen lørdag, at filmen solgte omkring 630.000 billetter og tjente cirka 960 millioner yen (ca. 44 millioner kr.) på premieredagen i fredags.

Til sammenligning solgte Detective Conan: Kurogane no Submarine (Iron Submarine), den 26. film, omkring 580.000 billetter og tjente cirka 850 millioner yen (ca. 39 millioner kr.) på premieredagen. Filmen fortsatte med at sælge 2,17 millioner billetter for at tjene omkring 3,14 milliarder yen (ca. 143,5 millioner kr.) i løbet af de første tre dage, hvilket gør den til den bedste tre-dages premiere for franchisen. Filmen er den første i franchisen til at tjene mere end 10 milliarder yen, efter at have tjent i alt 13,88 milliarder yen. Filmen er den 18. mest indtjenende film nogensinde i Japan, og var den tredje mest indtjenende film i Japan i 2023.

Detective Conan: The Million-dollar Pentagram er den 27. film i Detective Conan serien, og den er den første, der har midnatsvisninger. Filmen vises i 515 biografer over hele Japan, det største antal biografvisninger i Detective Conan filmseriens historie, og har også visninger i IMAX i 50 biografer, MX4D i 14 biografer, 4DX i 64 biografer og Dolby Cinema i otte biografer.

AIKO fremfører filmens temasang “Sōshi Sōai” (Gensidig kærlighed).

Detetive Conan filmserien som helhed har tjent 118 milliarder yen (ca. 5,4 milliarder kr.).

Beskrivelse

Der er kommet en besked fra Kid the Phantom Thief, om at han vil stjæle et japansk sværd tilhørende den velhavende Onoe-familie i Hakodate, Hokkaido. Conan og Heiji Hattori, som tilfældigvis var i Hakodate, er på sagen for at fange Kid. Onoe Familys samlinger er forbundet med Toshizo Hijikata, en historisk figur, der omkom i Hakodate. Hvorfor går Kid, der har specialiseret sig i juveler, efter et japansk sværd?

Tilfældigvis bliver Onoes familieadvokat fundet myrdet i lagerdistriktet, tilsyneladende slået ihjel med et japansk sværd. Den mistænkte er en investor/våbenhandler, der siges at være ude efter Onoe-familiens skjulte skat.

Bedstefaren til Onoe-familiens patriark var dybt involveret i hærindustrien under krigstiden, og det forlød, at han gemte et magtfuldt våben, der kunne “ændre krigens gang” et sted i Hakodate. Er Kid ude efter det våben? I mellemtiden forsøger Heiji at finde et perfekt sted til at erklære sin kærlighed til Kazuha…

I norden blandt kirsebærblomster begynder den spændende jagt på skatte!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,