Good Smile Company udgiver en nendoroid figur (10cm høj ligesom de andre) af den lille og barnligt udseende men barmfagre gudinde Hestia fra den populære anime serie Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (Danmachi).

Hestia kommer med tre ansigtsudtryk: Et energisk smil, et triumferende udtryk strålende af selvsikkerhed og hendes søde barnlige utilfredse udtryk fra når hun er frustreret.

“Jyagamaru-kun” fra serien følger også med så hun kan holde den. Det berømte Hestia bånd om hendes liv under brysterne er designet så det let kan drejes og rettes så det ikke kommer i vejen for alle mulige forskellige slags poseringer.

Hun ser virkelig sød ud med hendes snoede rottehaler og simple hvide kjole, der fremhæver hendes krop lige så meget som i serien. Det samme gælder hendes utilfredse og selvsikre ansigter, der er virkeligt kære.

Hestia nendoroiden udkommer til januar 2016 og kan bl.a. bestilles hos AmiAmi til en anbefalet pris på ¥4200 (233kr), men hvis man bestiller hende i god tid koster hun kun ¥3230 (179kr).

Kategoriseret i: