Sunrise Beyond annoncerede at dets AMAIM Warrior at the Borderline (Kyōkai Senki) projekt med legetøjs-/hobbyfirmaet Bandai Spirits vil få et nyt værk med titlen Kyokkō no Sōki.

Selvom meddelelsen ikke afslørede projektets format, nævner meddelelsen, at den velkendte meka-animator og designer Masami Obari planlægger og leder projektet. Annonceringen streamer en teaser-video.

Trailer

Beskrivelse

Historien foregår i år 2061, hvor Japan er besat af flere stater. Verden, inklusive Japan, er blevet konsolideret under styret af fire handelsblokke. Hele øgruppen er nu konfliktens frontlinje. Det japanske folk lever under en tilstand af konstant besættelse og undertrykkelse, hvor humanoide krigsmaskiner kaldet AMAIM patruljerer dets gader. En ung indadvendt dreng ved navn Amō Shiiba har et tilfældigt møde med den autonome AI Gai, og hans erhvervelse af AMAIM Kenbu begynder en historie, der vil se ham forsøge at tage Japan tilbage.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,