Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

AMAIM Warrior at the Borderline før ny serie

AMAIM Warrior at the Borderline før ny serie
© Sunrise Beyond Inc.

Sunrise Beyond annoncerede at dets AMAIM Warrior at the Borderline (Kyōkai Senki) projekt med legetøjs-/hobbyfirmaet Bandai Spirits vil få et nyt værk med titlen Kyokkō no Sōki.

Selvom meddelelsen ikke afslørede projektets format, nævner meddelelsen, at den velkendte meka-animator og designer Masami Obari planlægger og leder projektet. Annonceringen streamer en teaser-video.

Trailer

Beskrivelse

Historien foregår i år 2061, hvor Japan er besat af flere stater. Verden, inklusive Japan, er blevet konsolideret under styret af fire handelsblokke. Hele øgruppen er nu konfliktens frontlinje. Det japanske folk lever under en tilstand af konstant besættelse og undertrykkelse, hvor humanoide krigsmaskiner kaldet AMAIM patruljerer dets gader. En ung indadvendt dreng ved navn Amō Shiiba har et tilfældigt møde med den autonome AI Gai, og hans erhvervelse af AMAIM Kenbu begynder en historie, der vil se ham forsøge at tage Japan tilbage.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.