Her er den første trailer til animeen “Murai in Love“. den afslører blandt andet seriens slutsang.

Murai in Love” blive vist på japansk tv fra oktober 2024.
Slutsangen bliver lavet af rockbandet Yabai T-Shirt Ya-san og får titlen “Suko”. Sangen kan også høres kort i traileren herunder.
Nogle nye medvirkende blev også introduceret:

  • Kohei Amasaki som Kiriyama
  • Haruki Ishiya som Hirai
  • Masaya Matsukaze som Yamakado
  • Hochu Ohtsuka som fortæller

Beskrivelse

Historien handler om den titulære hovedperson Murai, en beskeden gymnasieelev, der bekender sin kærlighed til sin lærer Tanaka, som er stor fan af såkaldte otome-spil (datingsim til kvindelige målgrupper). Men da Tanaka hurtigt afviser Murais tilnærmelse, vender drengen tilbage næste dag fuldstændig forandret: ny frisure, ny stil – alt sammen bare for at efterligne Tanakas yndlingskarakter fra et otome-spil. Hermed begynder Murai sin søgen efter at blive Tanakas drømmemand.

Folkene bag

Yoshiki Yamakawa (Hi Score Girl, Little Busters!) instruerer serien hos Studio J.C. Staff.
Susumu Yamakawa (Back Street Girls: Gokudols, Kiyo in Kyoto) ansvarlig for manuskripterne, mens Ruka Kawada komponerer musikken. Jin Aketagawa fungerer som lydinstruktør. Animeen vil blive vist på Disney+.

Om mangaen bag

Shima lancerede mangaen på LINE manga-tjenesten i juni 2018, før den stoppede i juni 2022 efter fire år. Kadokawa distribuerer også en trykt version af serien i Japan. Serien omfatter i alt syv antologier. En live-action-serie på otte afsnit baseret på mangaen blev også sendt mellem april og maj 2022. Mangaen er endnu ikke nået til de sprog folk herhjemme typisk læser manga på.

Illustration

Murai in Love trailer
©島順太・KADOKAWA/アニメ村井の恋製作委員会

Kilde

AnimeNachrichten

Kategoriseret i: