Den officielle hjemmeside og X (tidligere Twitter) konto for den nye Hana-Kimi anime adaption, der blev lanceret i dag, meddeler, at en anime baseret på Hisaya Nakajos manga af samme navn nu er i produktion. Hverken udgivelsesdato, personale eller rollebesætning blev annonceret på tidspunktet for annonceringen.

Derudover annoncerede Crunchyroll også i dag, at animeen vil streame på tjenesten, når den får premiere i fremtiden. Serien vil streame i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa, Afrika, Oceanien, Mellemøsten, SNG og Indien.

Beskrivelse

Den japansk-amerikanske atletikstjerne Mizuki har fået sig selv til at skifte til en high school i Japan…men ikke en hvilken som helst skole! For at være tæt på sit idol, højdespringeren Izumi Sano, går hun på et gymnasium for kun drenge… og forklæder sig som en dreng!
Men som skæbnen ville have det, bliver de mere end klassekammerater…de bliver værelseskammerater!
Nu skal Mizuki holde på sin hemmelighed i klasseværelset, omklædningsrummet og sit eget soveværelse. Og hendes klassekammerater – og skolesygeplejersken – må klare sig med en ny elev, der kan få dem til at stille spørgsmålstegn ved deres egen orientering…

Om mangaen bag

Hisaya Nakajo udgav oprindeligt Hana-Kimi mangaen i Hakusenshas magasin Hana to Yume fra 1996 til 2004. Der udkom 23 bøger i Japan. VIZ Media udgiver den engelske udgave af mangaen. Nakajo døde i oktober 2023 i en alder af 50 år.

Der er blevet produceret flere tv-live-action-adaptioner af mangaen, herunder et taiwansk drama i 2006, to japanske dramaer i 2008 og 2011 og et koreansk drama i 2012.

Fra forlaget

Hana to Yume-redaktionen udgav også en lykønskning efter meddelelsen:

Hana-Kimi’ er ved at blive en anime!
Dette er et projekt, der har været diskuteret i et stykke tid med Hisaya Nakajo-sensei, efterhånden som vi flyttede tingene fremad. Nakajo-sensei havde holdt øje med de grove udkast til karaktererne og scenariet, og hun glædede sig til at se “Hana-Kimis” verden præsenteret på en anden måde end mangaen.
Det er meget ærgerligt, at vi ikke var i stand til at se det færdige produkt sammen med Sensei, men på grund af læsernes lidenskabelige støtte kommer ‘Hana-Kimi’ tilbage igen i form af en anime lige omkring 20-årsdagen for da mangaen sluttede, og det er vi virkelig taknemmelige for.
Hana to Yume-redaktionen og produktionsmedarbejderne har arbejdet sammen, så vi kan leve op til Nakajo-senseis og læsernes forventninger, så glæd jer til udsendelsen!

Illustration

Hana-Kimi laves til anime

Kilder

AnimeNachrichten

Crunchyroll

Kategoriseret i: