Den planlagte anime-adaption af light novel serien “Why Nobody Remembers My World?” har udgivet en første karaktervideo, en illustration og nogle nye oplysninger.

Animeen er planlagt til at få premiere til juli i år.

Trailer

Beskrivelse

Anført af helten Cid har menneskene vundet den store krig mellem de fem racer. Imidlertid bliver denne verden “overskrevet” for øjnene af en dreng ved navn Kai. Drager og dæmoner hersker nu i denne “nye” verden. Kai, som også er blevet glemt af alle, beslutter sig derefter for at erobre den “virkelige verden” tilbage efter at have mødt en mystisk pige ved navn Rinne.

Illustration

Why Nobody Remembers My World? anime karakter-video og illustrationer
©2024 細音啓/KADOKAWA/なぜ僕製作委員会

Roller

  • Shoya Chiba som Kai
  • Kana Ichinose som Rinne
  • Haruka Shiraishi som Jeanne
  • Lynn som Farin (ny)
  • Hana Hishikawa som Reiren (ny)

Folkene bag

Tatsuma Minamikawa (Fire Force TV 2, Wave, Listen to Me!) instruerer animeen hos project nr.9. Satoru Sugizawa (Love After World Domination) overvåger seriens manuskripter, og Hiromi Kato (Goblin Slayer II, A Returner’s Magic Should Be Special) adapterer necos originale karakterdesigns til animation. Jin Aketagawa er lydinstruktør.

Om romanerne bag

Kei Sazane (kendt blandt andet for “Our Last Crusade or the Rise of a New World”) og neco (illustrationer) startede serien, som nu er afsluttet, juli 2017. Historien omfatter i alt ni bind. Siden februar 2018 er en manga-adaption af samme navn skrevet af Arikan blevet offentliggjort i Kadokawas “Monthly Comic Alive” magasin.

Ældre illustration

Why Nobody Remembers My World? anime info
©2024 細音啓/KADOKAWA/なぜ僕製作委員会

Kilde

AnimeNachrichten

Kategoriseret i: