Sommer 2022

Aoashi opening 2 video

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Yūgo Kobayashis Aoashi manga begyndte onsdag at streame en reklamevideo til showets andet cours (kvartal).

Videoen viser den nye åbningstemasang “Presence” af Superfly.

Animeens anden cours begynder med det 13. afsnit i morgen den 2. juli.

Aoashi opening 2 video
©小林有吾・小学館/「アオアシ」製作委員会

Kilder

Extreme Hearts trailer for gruppen May-Bee

Extreme Hearts, det nye projekt fra Nanoha skaberen Masaki Tsuzuki, får premiere den 9 juli 2022.

Beskrivelse

Historien udspiller sig i den nærmeste fremtid. Hyper-sport, som bruger ekstremt udstyr til at udføre dem, er blevet ekstremt populære hobbykonkurrencer blandt både børn og voksne. Hiwa Hayama er en high school-sanger, som ikke har noget med hypersport at gøre, men en bestemt begivenhed sætter historien i gang. “Dette er historien om, hvordan vi mødte vores bedste venner.”

Kilde

Nights with a Cat trailer

Kadokawa afslørede en ny illustration og en trailer til animeen baseret på Kyuryu Zs Nights with a Cat (Yoru wa Neko to Issho) manga i onsdags.

Traileren afslører og forhåndsviser animeens temasang “Hinata no Kuni” (Sunny Country) af Kashitarō Itō, og afslører også, at animeen vil streame nye episoder ugentligt på animeens officielle YouTube-kanal, der begynder den 3. august.

Nights with a Cat trailer

Kilde

Utano☆Princesama♪ Maji Love ST☆RISH Tours film trailer

Den officielle hjemmeside for Gekijō-ban Utano☆Princesama♪ Maji Love ST☆RISH Tours, den kommende film i Utano☆Princesama franchisen, afslørede en ny trailer og visualisering i torsdags.

Filmen er en del af “en ny film serie” og vil kun bestå af koncertoptagelser af ST☆RISH idol gruppen. Den kommer i de japanske biografer den 2 september 2022.

Utano☆Princesama♪ Maji Love ST☆RISH Tours film trailer

Kilde

Vinter 2023

Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro sæson 2 info

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Nanashis Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro (Ijiranaide, Nagatoro-san) manga annoncerede torsdag, at anden sæson vil få premiere til januar 2023 med titlen Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro 2nd Attack (Ijiranaide, Nagatoro-san 2nd Attack).

Don't Toy with Me, Miss Nagatoro sæson 2 info

Kilder

Kategoriseret i: