Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Forsinket fastelavns slik og My Dress-Up Darling

11mar16:0022:00AIOdense – Forsinket fastelavns slik og My Dress-Up Darling

Event detaljer

Vi fik ikke holdt en rigtig fastelavnsfest i år fordi vi ikke kunne få en tønde hængt op, men det skal ikke forhindre os i at spise slik sammen!
Fastelavn betyder også udklædning, og det lugter af cosplay, og det er ingen hemmelighed at en af de mest populære og omtalte serier denne sæson handler om dette: My Dress-Up Darling.

Wakana Gojo er en gymnasiedreng, der ønsker at blive kashirashi – en håndværkermester, der laver traditionelle japanske Hina-dukker. Selvom han er vild med håndværket, ved han intet om de nyeste trends og har svært ved at passe ind i sin klasse. De populære unge – især en pige, Marin Kitagawa – virker til at leve i en helt anden verden. Det hele ændrer sig en dag, hvor hun deler en uventet hemmelighed med ham, og deres helt forskellige verdener støder sammen.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 16:15 Anime – My Dress-Up Darling
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.
  • 19:00 Hygge eller mere anime

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

11. marts 2022 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar