Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Read or Die anime

13nov16:0022:00AIOdense – Read or Die anime

Event detaljer

Den oprindelige R.O.D (Read Or Die) er en OVA-serie, der blev produceret i 2000 og 2001. Den inspirerede senere en TV serie, men vi ser den første denne fredag.

Beskrivelse

Yomiko Readman er lærer vikar på en japansk skole. Hun er bibliotekar og nærsynet. Imidlertid er hendes virkelige identitet en hemmelig agent med kodenavnet “Paper” fra British Library Special Operations Division, der har den overnaturlige evne til frit at manipulere papir som et våben og kæmper mod IJIN (historiske store personer) Army!

Vi satser på at sætte anime i gang efter nyhederne. Folk der ikke ønsker at følge med men hygge og føre andet end lavmeldte samtaler bedes gå ind i rummet ved siden af.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Health Guidelines for this Event

Masks Required
Physical Distance Maintained

Kommentarer

Skriv en kommentar