Det nu 15årige adoptivbarn, Haine Otomiya, føler ikke rigtig at hun passer ind nogen steder.

Da hun kun var få år gammel blev hun givet bort af sin far, Kazuhito Kamiya, til Otomiya-familien mod et lån på 50.000 yen, da hendes fars firma havde brug for penge, og Otomiya-familien ikke havde en arving til deres. Dette knuste Haine, og da hendes enlige adoptivfar fandt sig en kone med en dreng, blev han familiens arving, og hun var igen ikke nødvendig.

Haine blev en del af en bande, men ændrede sig drastisk da hun mødte den rige dreng, Shizumasa Toguu, der havde tegnet hendes favorit børnebog. Han bad hende om at leve sit liv på den måde hun havde lyst til, og dette førte til at hun forelskede sig i ham, og gjorde alt hvad hun kunne for at blive en god datter for Otomiya-familien. Deriblandt kæmpede hun hårdt for at komme ind på den meget fornemme privatskole, Imperial Academy. Her er alle elever tildelt en rang – guld, sølv eller bronze – der afhænger af ens egen dygtighed, og mest af alt ens families rigdom.

Haine finder ud af da hun kommer på Imperial Academy, at Shizumasa Toguu er “præsident” på skolen, lederen af skolens elevråd, og også en elev af rangen guld, hvilket gør at alle ser meget op til ham, og at Haine – en bronze elev – må nøjes med at kaste lange blikke efter ham på afstand.

Men efter en masse omstændigheder bliver Haine, på trods af sin rang, medlem af elevrådet. Hun har nu mulighed for endelig at komme i kontakt med Shizumasa igen, men kan ikke forstå hvorfor han er så kold overfor hende og mener at han ikke kender hende.

Det er nærmest som om han er en helt anden person?

En ting der som altid er typisk for Arina Tanemuras serier, er, at vi her ikke alene har at gøre med en god historie og god tegnestil, men også en mangaka der kan finde ud af at lade sine karakterer gennemgå en udvikling på et personligt plan. Derudover kan Arina i modsætning til andre kvindelige mangakaer (f.eks. Rumiko Takahashi, skaberen af Ranma½), finde ud af at give slip på sine serier på det helt rigtige tidspunkt. Ikke lade dem slutte for hurtigt, men heller ikke trække dem i langdrag, så vi ender med at falde i søvn efter de første 30 bind er udgivet. Dette gør sig også gældende i Shinshi Doumei Cross, der er på 11 bind. Ikke alle bindene er ude på engelsk endnu, men den forventes færdigudgivet i slutningen af 2009 eller starten af 2010. Alle bind er dog ude på tysk for dem der køber syd for grænsen.

Kan man lide Arina Tanemuras tidligere værker, er denne lidt nyere manga hun har lavet (udgivet i det japanske blad Ribon fra september 2004 til juni 2008) et must at læse!

Arinas tegnestil fortsætter i det samme sikre spor som i hendes andre serier, men i Shinshi Doumei Cross virker det som om at hendes stil lige har fået et finpudsende, detaljerende pift. Hendes baggrunde virker flottere end sædvanligt, og især de kvindelige karakterer i serien kommer til at fremstå en tand mere feminine. Dette gælder specielt for karakteren “Ushio”, Haines bedste veninde.

Alt i alt en meget flot manga med mange uventede twists i historien og en sød humor der gør den til meget underholdende læsning.

Genre: Comedy, Drama, Romance, School Life, Shoujo, Slice of Life
Alder
: 7+
Lavet af: Arina Tanemura
Udgivet i Japan af
: Shueisha
Udgivet i USA af
: VIZ Media
Udgivet i Tyskland af
: TokyoPop DE
Udgivet i Frankrig af: Kana

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,