Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Manga ud fra den kommende The Girl Who Leapt Through Time live action film

091010tokikakeDer kommer en ny live action The Girl Who Leapt Through Time (Toki wa Kakeru Shoujo) film næste år, men der er allerede nu begyndt en manga-udgave af historien i Young Ace bladet.

Historien handler om Akari Yoshiyama, datteren af hovedpersonen fra den første film, Kazuko Yoshiyama. Kazuko har udviklet en medicin der gør at andre kan tage et spring i tiden, og hun finder et billede der gør at hun husker fortiden og begynder at løbe for at få medicinen. Hun bliver dog ramt af en bil og ender på hospitalet, hvor hun fortæller datteren at det hele var for at møde manden på billedet igen. Akari beslutter sig så for at tage medicinen og selv møde ham og give ham sin mors besked.

Kilde Canned Dogs

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Manga og bøger

Den klassiske buddy-cop manga, der nok er ukendt blandt andre end de ældre fans, får et nyt kapitel 30 år efter den sluttede.

Manga og bøger

Der kommer tre ny The Irregular at Magic High School mangaer baseret på forskellige dele af light novel serien næste år.

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Kommende fantasy anime serier og film i 2023 og så lidt mere om en anden slags fantasi: en af de mest populære vtuber får...