Wave udgiver en figur af Asuka i hendes Test Plug Suit, et design er der er blevet utrolig populært blandt fan kunstnere i den senere tid, så det overrasker ikke at der kommer en figur.

Dragten er, ligesom de klassiske plugsuits, meget afslørende, men de ny farver gør det endnu mere iøjnefaldende og ecchi. De har dog heldigvis ikke valgt at gøre det orange transparent, som det er i mange billeder, hvilket er meget godt Asukas unge alder taget i betragtning. De har da ellers ramt hendes alder ret godt i figurens kropsbygning, men heldigvis er der ikke ret mange på den alder der render rundt i så afslørende tøj, hvad der sker i anime/manga er heldigvis en helt anden verden og norm-sæt.

På trods af det er figuren dog ganske flot lavet, tøjet har mange detaljer omend måske en smule for blank, og man kan ikke nægte at de har ramt en ung piges krop ret godt.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,