Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Reborn to Master the Blade trailer to

Her er den anden trailer for den kommende serie om en konge genfødt som kvindelig væbner.

Anime nyhed: Reborn to Master the Blade trailer to

Den officielle hjemmeside for den nye TV anime baseret på Hayakens Reborn to Master the Blade: From Hero-King to Extraordinary Squire (Eiyū-Ō, Bu o Kiwameru Tame Tensei-Su: Soshite, Sekai Saikyō no Minarai Kishi) afslørede animeens anden reklamevideo, åbnings- og afslutningssange, flere medvirkende og ansatte, og premiere den 9. januar.

Trailer

Beskrivelse

Fra sit dødsleje stirrer helte-konge Inglis, den guddommelige ridder og herre over alt, hvad han ser, ned på det imperium, han byggede med sin mægtige hånd. Efter at have viet sit liv til at være statsmand og sine undersåtters velbefindende, er hans eneste uopfyldte ønske at leve igen, for sig selv denne gang: det krigerliv, han havde viet sig til, før han kom til magten. Hans skytsgudinde, Alistia, hører hans bøn og smiler til ham og kaster hans sjæl ud i den fjerne fremtid.
Gudinder arbejder på mystiske måder – ikke kun er Inglis nu datter af en mindre adelsfamilie, men ved sin første myndighedsceremoni som 6-årig blev hun fundet ude af stand til at begynde sit ridderskab!
Men for en dame med Inglis ambition er dette mindre et tilbageslag og mere den udfordring, hun blev (gen)født til at overvinde. “Det er ikke blodet, der løber gennem dine årer, der skaber en ridder; det er blodet, du udgyder på slagmarken!”

Tæppet går op for legenden om en ekstraordinær væbner, der er genfødt til at mestre klingen!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.