Den officielle hjemmeside for den nye TV anime baseret på Hayakens Reborn to Master the Blade: From Hero-King to Extraordinary Squire (Eiyū-Ō, Bu o Kiwameru Tame Tensei-Su: Soshite, Sekai Saikyō no Minarai Kishi) afslørede animeens anden reklamevideo, åbnings- og afslutningssange, flere medvirkende og ansatte, og premiere den 9. januar.

Trailer

Beskrivelse

Fra sit dødsleje stirrer helte-konge Inglis, den guddommelige ridder og herre over alt, hvad han ser, ned på det imperium, han byggede med sin mægtige hånd. Efter at have viet sit liv til at være statsmand og sine undersåtters velbefindende, er hans eneste uopfyldte ønske at leve igen, for sig selv denne gang: det krigerliv, han havde viet sig til, før han kom til magten. Hans skytsgudinde, Alistia, hører hans bøn og smiler til ham og kaster hans sjæl ud i den fjerne fremtid.
Gudinder arbejder på mystiske måder – ikke kun er Inglis nu datter af en mindre adelsfamilie, men ved sin første myndighedsceremoni som 6-årig blev hun fundet ude af stand til at begynde sit ridderskab!
Men for en dame med Inglis ambition er dette mindre et tilbageslag og mere den udfordring, hun blev (gen)født til at overvinde. “Det er ikke blodet, der løber gennem dine årer, der skaber en ridder; det er blodet, du udgyder på slagmarken!”

Tæppet går op for legenden om en ekstraordinær væbner, der er genfødt til at mestre klingen!

Kilde

Kategoriseret i: