Skolepiger i en meget nedslidt skole og både sjove og dystre scener, kan blive interessant og i forhold til emnet er mængden af fanservice i traileren holdt moderat.

Baseret på traileren vil jeg sige at serien er en af de mere lovende denne sæson, men den kan nemt ende i ren fanservice. Humoren i det lille klip hvor pigerne mentalt kæmper som i et rollespil er sød, men det er en skærende kontrast til de andre scener med blod og den evigt tilstedeværende dystre måne. Omend det første da er sødt håber jeg mest på at det sidste er fokus, men jeg har mine bange anelser ud fra synopsis for plottet, se nedenfor.

Titlen betyder oversat Idioten, Testen og de Tilkaldte Væsener og er baseret på en serie light novels i genren fantasy romantisk komedie. De hanlder om drenge Akihisa Yoshii, idioten fra titlen. Hans akademi deler eleverne skarpt op i klasser ud fra resultaterne af tests. Genierne er i A klassen med tilbagelænede sæder og aircondition, men Akihisa er i F klassen, den laveste rant i skolen som kun har lave, nedslidte borde og udslidte tatami måtter.
En klog pige, Mizuki Himeji, havde feber på test-dagen og blev presset ind i F klassen. Udover Mizuki er der også Yūji Sakamoto i F klassen, elevrådsrepræsentanten som har været Akihisas bedste ven siden starten af skolen.
Skolen eksperimenterer med at tilkalde fantasy væsner, og Akihisa beslutte at samle F for at gå imod de højere rangerende klasse og få deres goder. F klassen bruger så de tilkaldte væsner i en kamp for herredømmet over skolen.

Premiere 6 januar, serien bliver på 13 afsnit.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,