Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Hanamaru Kindergarten trailer

091220hana

Hanamaru Kindergarten handler om nogle søde og nuttede børnehavebørn der laver søde og nuttede ting.

091220hanaMeget mere at sige end ovennævnte opsummering er der egentlig ikke, men tegnestilen er da ret kær og børnene har hver deres tydelige personlighed. Bliver nok værd at se hvis man har brugt for en sukker-fiks.

Hanamaru Kindergarten følger de vilde og meget søde eventyr af børnehavebørnene Anzu-chan og hendes venner, den sky Koume-chan og den eccentriske Hii-chan som elsker cosplay. Anzu er forelsket i sin lærer, Tsuchida-sensei (en Nintendo DS fan), men han er meget mere interesseret i den velproportionerede Yamamoto-sensei fra klassen ved siden af.

Serien får premiere den 10. januar næste år og bliver 12 afsnit lang.

Kilde Japanator

1 kommentar

Skriv en kommentar

X