At man kan få alting med Hello Kitty motiv er ikke nyt, men disse musik-afpillere er bpde stylish og søde på samme tid. Udgaven med ægte Schwarovski krystaller er lige kommet på markedet i Japan medens de “almindelige” udgaver har kunnet købes der siden før jul.

Fælles for dem alle er nogle gennemsnitlige specifikationer for en mp3-afspiller med 4GB of intern hukommelse og mulighed for at afspille mp3 og wma. En rar ting er at de understøtter drag og drop, så man bare flytter musikken over på den som på et drev. Afspilleren af en equaliser med fem indstillinger (“Normal”, “Classical”, “Jazz”, “Pop”, og “Rock”), den har et udmærket signal-støj forhold på 90dB, 13mW x2ch udgang (ikke nok til de største hovedtelefoner), og gengiver 40Hz – 20,000Hz – passer meget godt med det spektrum de fleste kan høre.

Alt det tekniske er dog ligemeget for de fleste købere nok, idet det er en Hello Kitty afspiller og er sød. Indtil kender jeg dog kun til at den kan købes i Japan.

Kilde AkihabaraNews 1 og 2

Kategoriseret i:

Tagged i:

,